0

ABOUT SPINNOV

Spinnov is moving sports forward!

Spinnov BV is opgericht in 2011 en gevestigd op Strijp-S in Eindhoven. Wij richten ons op het ontwikkelen en vermarkten van innovatieve sport producten. Dit doen we voor allerlei klanten en voor ons zelf. Producten die we zelf in de markt zetten zijn SmartGoals; interactieve doeltjes voor de sporttrainingen Fieldback; ons online video analyse systeem voor elke club.

Spinnov heeft veel kennis en netwerk in huis op de raakvlakken: Design, Technologie (software & hardware) en Sport. Gelegen midden in de brainport regio heeft Spinnov een sterk netwerk opgebouwd met bedrijfsleven en kennisinstellingen zoals de Technische Universiteit Eindhoven, Fontys Hogescholen en diverse Sport Fieldlabs. Wij kunnen door middel van onze kennis en netwerk zeer snel innovatieve producten ontwikkelen met name voor sport.

Wanneer u een innovatief sportidee heeft, een partner zoekt voor ontwikkeling of eens meer wil weten van ons neem dan gerust contact met ons op via het contact formulier!

 

Het directie team van Spinnov bestaat uit de volgende mensen:

Chris Heger MSc – Managing Director
Chris is de vliegende keep van de onderneming. Hij houdt zich bezig met de strategie van het bedrijf, regelt de afspraken en houdt het reilen en zeilen van de onderneming in de gaten. Chris heeft een Master Diploma in Industrial Design behaald aan de Technische Universiteit Eindhoven hier geeft hij nu ook een dag in de week les in project management en design strategie.

Sjef Fransen MSc – Technical Director
Net als Chris heeft Sjef een Master Diploma in Industrial Design van de Technische Universiteit Eindhoven, daar waar Chris zich heeft gespecialiseerd in design management heeft Sjef zich gericht op het verwerven van heel veel vaardigheden op het gebied van design en techniek. Sjef heeft ongelofelijk veel kennis over 3d-modelleren, elektronica, prototyping, spuitgietprocessen en kan ook nog eens fantastisch programmeren.

Mark Gerritsen – Commercial Director
Bij Mark zit ondernemen in zijn bloed. Hij heeft verschillende bedrijven opgericht en verkocht met name in de telecom industrie. Zijn strategische inzichten, ervaring en netwerk maken hem van onschatbare waarde voor het bedrijf. Naast zijn functie bij Spinnov is hij Director Operations at LCC Network Services BV.

Dr.ir. Mark de Graaf – Scientific Director
Mark heeft een opleiding in Technische Natuurkunde en is een van de founders van de opleiding Industrial Design aan de Technische Universiteit Eindhoven. Hij is assistent professor aan de TU/e en Lector Interaction Design aan de Fontys Hogeschool ICT. Met zijn onuitputtelijk bron van nieuwe ideen en kritische blik is hij de ideale sparringspartner voor Sjef. Pas als iets de ‘Mark’ test heeft ondergaan gaat het de volgende fase in.